Training FOCUS-ON bij SAMSON in Zoetermeer

Vrijdag 14 augustus jl. heeft FOCUS-ON aan een eerste groep medewerkers van SAMSON REGELTECHNIEK in Zoetermeer een training gegeven over FOCUS-1. In september volgt nog een tweede groep.
Toegevoegde waarde
Juan Keuzenkamp, Business Development Leader bij FOCUS-ON, begon met de introductie van het FOCUS-1 concept en legde de toegevoegde waarde uit van het combineren van zowel ventiel- als sensortechnologie. Vervolgens nam Vijay Kahboor, Product & Application Manager bij FOCUS-ON, de deelnemers mee in de wereld van applicaties en P&ID’s. 

Certificaat
Aan het eind van de dag overhandigde Juan het officiële certificaat aan Hans Zwart, Managing Director bij SAMSON REGELTECHNIEK, als bewijs van een succesvol afgesloten trainingsdag. Vanaf nu kan SAMSON in Zoetermeer zich een Certified FOCUS-1 SALES OFFICE noemen en kan het klanten ondersteunen met vragen en informatie over FOCUS-ON en FOCUS-1. 
Meer informatie

FOCUS-ON is een samenwerking tussen KROHNE en SAMSON. Het bedrijf heeft de FOCUS-1 slimme proces node ontwikkeld, waarmee ze onlangs de Red Dot Design Award hebben gewonnen. 

Explore FOCUS-1 | Website FOCUS-ON

Tekens (incl. spaties): 941 | Woorden: 138