Persbericht van SAMSON REGELTECHNIEK Bekijk de webversie
Afbeelding
Nieuwe generatie klepstandstellers: "TROVIS 3730"

Zoetermeer, 24 januari 2019 – De nieuwe generatie klepstandstellers TROVIS 3730-1 en 3730-3 is gelanceerd onder de naam “TROVIS 3730”. Deze klepstandstellers combineren de nieuwste technologische ontwikkelingen met de bestaande kenmerken van hun betrouwbare voorgangers. Beide klepstandstellers zijn bijzonder robuust dankzij de interne contactloze positiesensor. Daarnaast is het persluchtverbruik aanzienlijk verminderd.
Beschermd
Doordat de positiesensor binnenin de behuizing van de klepstandsteller is vervangen door een contactloze, slijtagevrije AMR-sensor is deze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dit garandeert – ook onder zware condities – een zeer betrouwbare en nauwkeurige meting van de klepslag. De aanbouwwijze van de klepstandsteller is echter onveranderd: de bestaande montagedelen voor de bevestiging aan lineaire en roterende aandrijvingen kan men blijven gebruiken.
Verbeterd luchtverbruik
Het luchtverbruik van deze nieuwe klepstandstellers is aanzienlijk verminderd. In vergelijking met de vorige versie hebben de nieuwe klepstandstellers slechts de helft van de lucht nodig en zijn daardoor veel energie-efficiënter.

Communicatie
TROVIS 3730-3 communiceert via het HART® 7 protocol en wordt geleverd met de EXPERTplus klepdiagnose met geoptimaliseerde functies. TROVIS 3730-3 is bovendien geschikt voor koppeling met SAM CHEMICALS, de cloudgebaseerde predictive maintenancetool van SAMSON.
Afbeelding (260 KB): png

Tekens (incl. spaties): 1.468 | Woorden: 186