Persbericht van SAMSON REGELTECHNIEK
Afbeelding
Monsternamesystemen bewaken kwaliteit product
 
Zoetermeer, 3 september 2019 – De industriële monsternamesystemen van SAMSON PFEIFFER bewaken en verifiëren de kwaliteit van het product.
Toepassingsgebieden
Monsternamesystemen zet men in voor inspectie van grondstoffen & eindproducten, controle van processen of wanneer men referentiemonsters nodig heeft. Met serie 27 biedt SAMSON producten voor verschillende methoden van bemonstering, zoals handmatige of automatische bediening voor zowel onschadelijke als kritische media onder  lage en hoge drukken. De systemen kan men horizontaal en verticaal installeren.
Representatieve monsters
Representatieve monsters neemt men door het ventiel direct in de pijpleiding te installeren. Het is niet nodig om het ventiel te spoelen voor het nemen van een nieuw monster of om het daarna af te tappen. De kans op overlopen is nihil, omdat men een vaste hoeveelheid van het monster per tijdsinterval neemt.

Kenmerken
De monsternamesystemen van SAMSON kenmerken zich door:
  • Directe montage in de leiding of op de tank.
  • Robuuste constructies, gelijk aan piping class.
  • Gesloten bemonstering, zonder lekkage of emissie.
  • Handbediening met veerretourhendels.

PUMPS & VALVES
De monsternamesystemen van SAMSON PFEIFFER zijn opgenomen in de online innovatiegallerij van PUMPS & VALVES. Deze beurs is op 2 en 3 oktober 2019 in Ahoy Rotterdam. Daarnaast toont SAMSON op haar stand M104 enkele monsternamesystemen.

Eén SAMSON
SAMSON PFEIFFER sluit perfect aan op het productportfolio van AIR TORQUE, CERA SYSTEM, KT-ELEKTRONIK, LEUSCH, PRECOGNIZE, RINGO, SED, STARLINE, UBIX, VDH PRODUCTS en VETEC. Deze producten zorgen er samen voor dat SAMSON een zeer breed programma aan regelventielen en digitale oplossingen biedt voor de meest uiteenlopende industriële processen.
Afbeelding (207 KB): png
Innovatiegallerij PUMPS & VALVES

Tekens (incl. spaties): 1.761 | Woorden: 249